17
Mie, Apr

Osamu Igarashi, viceprimarul din Musashino

Eveniment

Aniversare româno-japoneză. S-a împlinit un sfert de secol de la colaborarea dintre Brașov și Musashino. O delegație din Japonia a fost invitată la noi în oraș pentru a marca așa cum se cuvine acest eveniment.

Înființarea Centrului Musashino, sprijin financiar pentru proiecte în IT, investiții la Maternitate și Filarmonică. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le-a avut de-a lungul timpului municipalitatea de pe urma acestei colaborări. 25 de ani de prietenie nu sunt doar pe hârtie. Este cea mai strânsă colaborare pe care Brașovul o are cu un oraș din afara României. Ne dorim să avem cât mai multe beneficii în folosul ambelor comunități”, a menționat viceprimarul Brașovului, Mihai Costel.

Găzduire la Olimpiada din 2020

Omologul său din Musashino, Osamu Igarashi, a precizat: Pe parcursul acestui an ne dorim ca Orchestra Filarmonicii să vină să concerteze în orașul Musashino. Astfel, cultura și muzica din Brașov vor fi promovate în rândul cetățenilor noștri, dar și în zonele de lângă Musashino. În viitor, ne dorim ca echipele românești care vor participa la Olimpiada din 2020 să se pregătească înainte de eveniment chiar în orașul nostru. Momentele artistice și demonstrațiile de luptă au reprezentat principalul punct de atracție al evenimentului. Cele 2 orașe s-au înfrățit în 1992, după ce Filarmonica Gheorghe Dima a susținut un concert în Japonia. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: