28
Joi, Mar

Eveniment

 VIDEO:

    Nervi, drumuri blocate și mașini înzăpezite pe carosabil. Așa s-a circulat, astăzi, pe unele drumuri din județ. În condiții de iarnă, pe șosele care nu au fost curățate. Spre exemplu, drumul Județean 103B, între Tărlungeni și Săcele, a fost blocat mai bine de trei ore, după ce două TIR-uri au rămas înzăpezite.

Mai mulți șoferi au fost nevoiți să se întoarcă și să aleagă rute ocolitoare.

"Se circulă groaznic, nu am mai văzut așa ceva. Este un drum intens circulat, ar trebui să-l curețe cei responsabili. Parcă niciodată nu a arătat în halul ăsta", ne-a declarat un șofer. 

Și pe drumul 103A, între Brașov și Tărlungeni, traficul s-a desfășurat cu mare dificultate. Vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Gabor, ne-a spus care sunt prioritățile instituției privind deszăpezirea drumurilor din județ. 

Avem patru echipaje de intervenție, două pe Făgăraș, una pe Rupea și una în zona Brașovului, care intervin cu prioritate pe drumurile aflate la altitudine. În special în zonele Șirnea, Fundățica, la Predeal, la Pârâul Rece, zona Făgăraș, la Victoria, Sâmbăta”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Gabor.  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: