27
Sâm, Apr

www.iubescbrasovul.ro

Eveniment

                 Concurs de idei la RATBV S.A. Oricine dorește sau are idei originale poate trimite către regia de transport o propunere pentru un nou logo. Operatorul de transport a lansat o provocare brașovenilor, prin care dorește să aducă un suflu nou chiar în imaginea companiei. Conducerea RATBV S.A. vrea să schimbe sigla regiei cu una care să reprezinte interesele companiei.

                Regia Autonomă de Transport lansează o provocare tuturor braşovenilor care vor să se implice în crearea unui nou logo al operatorului de transport în comun. „ În principal ne dorim să implicăm cât mai mult cetățenii, să vină cu idei, cu sugestii. Sigla este poate ceva simbolic, dar propunerile și sugestiile lor pot fi foarte valoroase ’’ a declarat Gabriel Antohe, director RATBV S.A.

                Creaţia trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să fie un element unitar care să sublinieze faptul că RATBV S.A. este parte a comunităţii, creativă şi relevantă.  Persoanele interesate pot afla informaţiile necesare despre Regulamentul de participare de pe site-ul RATBV S.A. Propunerile cu logo-urile RAT sunt aşteptate până pe 5 mai la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: