19
Vin, Apr

Brasov TV

Eveniment

                 RATBV S.A. testează autobuzele noi existente pe piață, asta deoarece are în vedere înoirea parcului auto existent. Dacă săptămâna trecută au testat un autobuz fabricat în Polonia, acum reprezentanții societății de transport s-au plimbat cu o mașină produsă în Cehia.  Diferențele sunt mari , spune conducerea RAT, dar testarea pieței este încă la început și este posibil ca în orașul nostru să ajungă și alte autobuze.

                Mașina, aflată în teste la Brașov, este produsă de o companie din Cehia. Autobuzul este de dimensiuni mici dar are dotări de ultimă oră. „ E un autobuz diesel, euro 6 clasic. Are sisteme de AD Blue pentru eliminarea oxizilor de azot. E pregătit pentru transportul persoanelor cu dizabilități. Are un motor Fiat de 7 litri cu 280 de cai putere, cutie de viteze automată’’ a declarat Mircea Cenan, director tehnic RATBV S.A.

                RATBV S.A. vrea să achiziționeze mai multe autobuze noi. Deocamdată compania este în faza de testare a pieței și nu este exclus ca pe viitor și alte firme să vină la Brașov pentru a-și prezenta oferta de mijloace de transport în comun.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: