29
Vin, Mar

Eveniment

 În cartierul Astra mai multe bucăți de izolație s-au desprins din fatada unui bloc si au căzut pe o masina aflata in mers.Probleme au fost in mai multe zone din judetul Brasov. Copacii doborâți de vânt au oprit atât circulația rutieră, cât și pe cea feroviară.

Între staţiile Timişul de Sus şi Predeal, 4 trenuri au acumulat întârzieri cuprinse între 60 și 100 de minute. Traficul feroviar s-a reluat după o oră și jumătate. Din cauza prăbușirii a doi copaci pe carosabil, circulația rutieră pe DN 1E, Râșnov-Poiana Brașov, a fost întreruptă pe ambele sensuri, aproape două ore, iar apoi, s-a circulat, alternativ, pe un singur fir.Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență vin cu recomandări .

"Vremea se va inrautati..ar trebui pe cat posibil sa evitam deplasarile in aceasta perioada si in cazul in care ne deplasam sa fim foarte atenti la elementele de constructie care se pot desprinde si ne pot pune in pericol viata."  ne-a declarat cpt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov 

 Meteorologii nu vin deloc cu vesti bune. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: