25
Joi, Apr

sursa foto: oradea-online.ro

Eveniment

     Un băiat de 17 ani, vechi client al polițiștilor, a prădat mai multe magazine din Brașov. Minorul a pus ochii pe mai multe magazine situate în cartierele Răcădău și Astra. ,,În perioada martie-aprilie 2017, pe timp de noapte și prin

efracție, a sustras bunuri, țigări și cafea, dar și sume de bani din mai multe magazine din municipiul Brașov. Prejudiciul depășește 5.000 de lei. Inculpatul este cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni contra patrimoniului’’, a explicat, în exclusivitate pentru BrașovTV.com, prim-procurorul Florin Postolache de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Unul dintre magazinele prădate este situat pe strada Alexandru cel Bun. Aici, minorul a găsit o metodă inedită de a ajunge la marfă. Vânzătoarea a explicat, în exclusivitate pentru BrașovTV.com, cum a acționat principalul suspect. ,,Au spart magazinul în lateral, în partea de jos. Au împins frigiderul și așa au reușit să intre’.

Inculpatul a fost arestat, dar a contestat decizia. Cercetările continuă în cazul minorului de 17 ani, pentru stabilirea întregii activități infracționale, cu respectarea prezumției de nevinovăție.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: