20
Sâm, Apr

INFO TRAFIC

Eveniment

     Se circulă în condiții de iarnă pe multe drumuri care tranzitează județul Brașov! Și drumul spre Poiana Brașov este dificil de parcurs din cauza carosabilului acoperit de zăpadă. Probleme sunt i pe DN 1 A Săcele Cheia și în zona Fundata!

Vremea s-a răcit accentuat în regiunile estice şi sudice, informează ANM. La munte, în stațiunile de pe Valea Prahovei, dar și în Poiana Brașov, ninge! Iată prognoza pentru următoarelor 24 de ore:

ASTĂZI

     Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 15 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul ţării, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade pe litoral. Cerul va fi mai mult noros în sudul, centrul şi estul ţării şi va prezenta înnorări temporare în celelalte regiuni. Va ploua în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, unde cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20...25 l/mp, şi local, în general slab cantitativ şi în celelalte regiuni. La munte, în special în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile extracarpatice şi pe crestele montane, iar în sud-est, la rafală, se vor depăşi 50...55 km/h. Spre sfârşitul intervalului, izolat, se va semnala brumă în regiunile vestice, nordice şi centrale.

MARŢI

     Deşi valorile termice diurne vor marca o creştere faţă de ziua precedentă în cea mai mare parte a ţării, vremea va fi răcoroasă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi va ploua, mai ales seara şi noaptea, pe arii relativ extinse în regiunile vestice şi sudice, local în nord-vest şi centru şi izolat în rest. Pe arii restrânse cantităţile de apă vor fi mai însemnate. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări temporare, ziua în regiunile estice, sud-estice, iar noaptea, local şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni. În cursul nopţii se va produce brumă în depresiuni, în nord-est şi pe arii restrânse în rest.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: