28
Joi, Mar

Eveniment

    Drumul Crucii  refăcut în Vinerea mare, la Brașov. Scene biblice au fost repuse în scenă de actorii brașoveni. Trupa Drumul Crucii a refăcut martiriul Mântuitorului de  la judecată până la răstignire. Evenimentul a făcut parte din Festivalul "Gloria Domini " și a emoționat până la lacrimi publicul brașovean.

Artiștii au interpretat realistic personajele biblice. Judecata lui Isus a fost pusă în scenă în fața Teatrului Dramatic Sică Alexandrescu.  Drumul Golgotei a fost parcurs până în Piața Sfatului. Sute de brașoveni și turiști au asistat la dramatizare.

"Ne bucurăm de succesul pe care l-a avut Festivalul "Gloria Domini. Este un spectacol de teatru absolut extaordinar și nu trebuie interpretat decât ca o piesă de teatru. Cam atât putem face noi deocamdată ca simpli trecători prin viață. Cu ocazia sărbătorilor pascale , în numele Agenției Metropolitane , al meu , al Centrului Român de Muzică, nu putem decât să le urăm brașovenilor să se bucure de sărbători pline de lumină și un Paște cât se poate de fericit! " , ne-a declarat Aurelian Danu, reprezentant Centrul Român de Muzică 

"Sunt foarte impresionată, mă bucur mult că cineva s-a gândit la un asemenea eveniment", ne-a declarat o brașoveancă 

"Sunt emoționat până la lacrimi. Nu aș fi crezut . Trebuie clar să învățăm să fim mai buni și să ne bucuram de tot ceea ce ne-a lăsat Dumnezeu. Mă bucur mult că am fost prezent astăzi la acest eveniment. Întregul Festival a fost unul de excepție! Ne bucurăm și le mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au organizat acest spectacol.", ne-a spus un brașovean 

Festivalul   Gloria Domini a fost unul de excepție iar  organizatorii  speră ca evenimentul să devină o tradiție în orașul de la poalele Tâmpei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: