25
Joi, Apr

sursa foto: agorapress.ro

Eveniment

     Poliţiştii au descins în 23 de locații, sedii ale unor societăţi comerciale, dar şi locuinţe ale unor persoane acuzate că au comercializat produse de curăţenie sub mărci consacrate susceptibile a fi contrafăcute. Perchezițiile vizează o firmă din Cluj care deţine în regim de franciză 25 de magazine în

toată ţara.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru punere în circulaţie a mărfurilor contrafăcute şi evaziune fiscală.

Din cercetări a reieşit că, atât în mediul online, cât şi în mod direct, reprezentanţii unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Cluj-Napoca, ce deţine în regim de franciză 25 de magazine în toată ţara, ar fi comercializat pe piaţa internă produse de curăţenie sub mărci consacrate susceptibile a fi contrafăcute, fără acordul titularului de drepturi, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

De asemenea, s-a constatat că respectivele produse s-ar fi comercializat cu preţ mult inferior în comparaţie cu cel practicat în cazul produselor originale, iar cu ocazia încasării contravalorii produselor în cauză, ar fi fost emise bonuri fiscale pentru alte produse decât cele achiziţionate.

La acţiune participă poliţişti de la inspectoratele de poliţie judeţene Cluj, Mureş, Suceava, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Sibiu, Sălaj, Braşov şi Alba.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: