20
Sâm, Apr

sursa foto: voceavalcii.ro

Eveniment

     Scenele de groază au avut loc într-un bloc situat pe strada Lânii. Tatăl unui copil de 13 ani a fost încătușat după ce și-a amenințat cu moartea fiul, dar și pe mama acestuia. Înainte de a pune mâna pe cuțit, agresorul i-a

bătut pe cei doi. ,,Pe fondul consumului de băuturi alcoolice a provocat un scandal în familie, ocazie cu care și-a lovit soția, dar și pe copilul minor în vârstă de 13 ani. Acesta din urmă are nevoie de două zile de îngrijiri medicale. În același context, inculpatul, având în mână un cuțit de bucătărie, i-a amenințat cu moartea pe cei doi. Acțiunea violentă a inculpatului a încetat doar după intervenția polițiștilor, care l-au reținut pe agresor. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea inculpatului sub acuzațiile de violare de domiciliu și amenințări’’, a explicat, în exclusivitate pentru BrașovTV.com, prim procurorul Florin Postolache de la Parchetul Judecătoriei Brașov.

Bărbatul implicat a contestat decizia prin care a fost arestat. Până în momentul pronunțării sentinței definitive în cazul celor două acuzații, ființează prezumția de nevinovăție. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: