18
Joi, Apr

sursa foto: campusbuzau.ro

Eveniment

     Totul s-a petrecut în plină zi. Inculpatul, condamnat și liberat condiționat, a cerut bani contra protecție. „Inculpatul, persoană cunoscută cu manifestări violente, a solicitat persoanei vătămate suma de

1500 de lei drept taxă de protecție, amenințându-l, în caz contrar, cu acte de violență”, a explicat, în exclusivitate pentru BrașovTV.com, prim procuror Florin Postolache – Parchetul Judecătoriei Brașov.

 

 „Au surprins o persoană în vârstă de 39 de ani, în timp ce primea de la partea vătămată suma de 300 de lei, dintr-un total de 1500 de lei, sumă pretinsă sub pretextul că, suspectul ar urma să intervină pentru persoana vătămată într-un conflict pe care aceasta l-ar avea cu un terț”, a explicat, pentru BrașovTV.com, subcomisarul Ionuț Marin de la Inspectoratul Județean de Poliție din Brașov.  Principalul suspect a fost încătușat pentru șantaj, s-a cerut arestarea, s-a emis mandat, dar decizia nu este definitivă. Până în momentul în care judecătorii vor pronunța sentința definitivă, bărbatul implicat beneficiază de prezumția de nevinovăție. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: