28
Joi, Mar

Brasov TV

Eveniment

                Echipa Brașov TV, cea mai bună la trasul cu arma. Răzvan IANCU a ocupat locul întâi la Cupa Presei la Tir. Evenimentul a fost organizat cu ocazia zilei Jandarmeriei Române.

                Presa brașoveană a fost invitată în poligon pentru a-și demonstra măiestria... la tir. Sub îndrumarea jandarmilor, fiecare jurnalist a aflat ce presupune trasul cu arma.

                După ce s-a făcut instructajul, fiecare reprezentant al presei a intrat în concurs. Cum era normal, primele în competiție, au fost doamnele. După ce și-au epuizat muniția au trecut la numărat... puncte. Imediat, în concurs, au intrat și domnii. Pentru unii a fost mai simplu, pentru că au făcut armata și erau obișnuiți pistoalele. Pentru alții însă emoțiile au fost ceva mai mari.

                După numărarea punctajului s-au stabilit și câștigătorii. Locul trei a fost ocupat de Vârlan Dănuț, cameraman la PRO TV. Pe locul doi Daniel Giurma de la Corona Press, iar echipa Brașov TV a reușit performanța de a ocupa locul - I - . La fete, locul trei a fost ocupat de Cristina Vasile de la Kiss FM. Pe doi fost Adina Deliu, tot de la Kiss FM, iar locul întâi a fost ocupat de Mădălina Bucur, de la PRO TV.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: