19
Vin, Apr

Eveniment

Este la primul mandat de primar, iar administrația locală și grija pentru nevoile cetățeanului sunt prioritățile lui din punct de vedere profesional. Numai că, la fel ca orice om, are și pasiuni. Iar hobby-ul lui ajunge până în înaltul cerului, la propriu.

După orele petrecute la muncă, lasă ținuta oficială deoparte și alege vestimentația de aviator. Este vorba despre primarul comunei Teliu, Dorin Blendica. Are peste 20 de ani de zbor și mai mult de 5.000 de ore la activ. Pasiunea pentru aviație o are de la vârste fragede. Acum este instructor licențiat și chiar inspector în acest domeniu.

Face cursuri de aviație la Aeroclubul României. Totul absolut voluntar, numai din pasiune! Dacă vreți să-l cunoașteți și să aveți parte de o experiență de neuitat într-un zbor demonstrativ o puteți face în fiecare weekend, sau de luni, până vineri, după ora 18.00. Îl găsiți la Aerodromul din Sânpetru.

"Încă de când eram la grădiniță îi spuneam mamei că vreau să zbor cu avionul. Mă bucur că am ajuns să-mi împlinesc acest vis. Ajungem și până la 3.000 de metri altitudine, iar acolo sus este superb, uiți de toate grijile pe care le ai atunci când ești cu picioarele pe pământ. Din pasiune, acum îmi doresc să le împărtășesc și altora ceea ce trăiesc eu în înaltul cerului și să-i învăț să piloteze", ne-a precizat primarul din Teliu, Dorin Blendica. 


UN AMPLU REPORTAJ DESPRE PRIMARUL-PILOT DIN TELIU PUTEȚI URMĂRI ÎN JURNALELE BRAȘOV TV DE LUNI, DE LA ORELE 18.00, 20.00, 21.00, 22.00 ȘI 23.00!


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: