28
Joi, Mar

Sursa: www.discoverpoiana.ro

Eveniment

Sezonul de schi din Poiana Braşov a fost prelungit cu încă o săptămână, în ciuda temperaturilor ridicate care se înregistrează la Braşov în aceste zile. Cel puţin asta se anunţă pe site-ul Primăriei Municipiului Braşov.

Cartelele cu puncte pentru domeniul schiabil au fost prelungite până la data de 5 aprilie. Astfel, deşi, oficial sezonul de schi a fost închis, instalaţiile de transport pe cablu rămân deschise şi săptămâna viitoare. 

Potrivit administratorilor domeniului schiabil, în prezent se schiază în condiţii bune în partea superioară a pârtiilor Drumul Roşu, Kanzel, Sulinar şi Lupului. Aici, stratul de zăpadă măsoară 80-90 de centimetri. 

În partea inferioară, pârtiile Drumul Roşu şi Sulinar aveau, vineri, un strat de zăpadă de 50 de cm. Nu se mai poate schia, în schimb, pe pârtiile Stadion şi Subteleferic. 

În aceste zile sunt funcţionale telegondola, telescaunul Ruia şi teleschiul Bradul. În prima jumătate a lunii martie, în Poiana Braşov au fost înregistrate peste 100.000 de urcări cu instalaţiile de transport pe cablu. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: