07
Mar, Feb

Eveniment

Cristianul se modernizează odată cu venirea primăverii! Un utilaj multifuncțional de curățenie și deszăpezire este pregătit să acționeze pe toate străzile din comună. 

Curățenia de primăvară este în plină desfășurare la Cristian! Zeci de muncitori lucrează de zor pentru ca orașul să arate cât mai bine. În ajutor a venit acum și un utilaj de ultimă generație. 

Această investiție ne va ajuta la toaletarea copacilor, la deszăpezire, în general pentru acțiuni de igienizare. A costat 990.000 de lei. Este dotată cu un tanc pentru stropit străzi, o lamă multiarticulată pentru deszăpezire, un braț multifuncțional pentru toaletarea copacilor și pentru tunderea gazonului”, a menționat viceprimarul din Cristian, Narcis Țintea.

Municipalitatea are planuri mari pentru modernizarea comunei și în 2017. Investițiile în infrastructură sunt prioritare. Se vor asfalta drumuri și se va construi o grădiniță. Cristianul este una dintre comunele din România cu cea mai mică rată a șomajului, sub 3%. Aici există doar șapte asistați social. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: