18
Joi, Apr

sursa foto: Opiniatimisoarei.ro

Eveniment

     Un șofer din Brașov a fost prins de polițiști băut la volan și i s-a interzis să mai conducă. După trei ore însă, convins că nu va mai fi prins, i-a venit ideea să testeze mașina. Mai exact, să facă drifturi. ,,Inculpatul a fost surprins de polițiștii Biroului Rutier conducând pe drum public, având în sânge o îmbibație alcoolică de peste

0,80 grame la mie și i s-a pus în vedere că nu mai are voie să conducă. În aceeași noapte, a fost surprins de polițiștii Secției 4 Poliție din Brașov conducând pe drum public, a fost testat cu aparatul alcooltest și a refuzat recoltarea probelor biologice. (Drifturi?) Se pare că polițiștii au fost anunțați de brașovenii deranjați de zgomotele produse de mașina condusă de inculpat’’, a explicat, pentru BrașovTV.com, prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecătoriei Brașov.

După ce a fost prins prima dată de polițiști, șoferul a mers la spital i s-a recoltat sânge, iar la cele două probe rezultatele au fost 1,90, respectiv 1,70, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, subcomisarul Ionuț Marin. Conducătorul auto a fost reținut și arestat, dar a contestat decizia prin care s-a emis mandat. El beneficiază de prezumția de nevinvăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: