02
Dum, Apr

Eveniment

99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Asta sărbătorim pe 27 martie. Și la Brașov se vor organiza evenimente speciale cu acest prilej.

Potrivit unei legi adoptate recent în Parlament, Ziua Unirii României cu Basarabia va deveni sărbătoare națională din 2018. A 5-a ediție a Festivalului „Basarabia - file de poveste”, care va avea loc în perioada 31 martie – 1 aprilie, iar deschiderea oficială a evenimentului va fi în Piața Sfatului, cu un flashmob în care basarabenii vor oferi îmbrățișări gratuite.  

Vă așteptăm la o prezentare de bucate tradiționale moldovenești, cum ar fi sarmalele, plăcintele, mămăliga, friptura O să avem o formație de stand up comedy din Moldova, dar și un DJ care va încheia seara cu un concert incendiar”, a declarat Cristina Badia, președintele Asociației Tinerilor Basarabeni.  

Festivalul se va încheia cu un concurs de Miss, care va avea loc pe 1 aprilie. Cu fondurile strânse la toate aceste evenimente, la iarnă se va organiza o tabără pentru tinerii defavorizați.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: