20
Sâm, Apr

Eveniment

     Asociatia Tinerilor Basarabeni va organiza astăzi un flash mob, în Piața Sfatului din Brașov. Mai excat, la ora 17.30, vor desfasura un tricolor de 100 de m.p.

            99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Asta sărbătorim pe 27 martie. Și la Brașov se vor organiza evenimente speciale cu acest prilej. Potrivit unei legi adoptate recent în Parlament, Ziua Unirii României cu Basarabia va deveni sărbătoare națională din 2018. În centrul evenimentelor care se vor desfățura la Brașov se află cea de-a 5-a ediție a Festivalului „Basarabia - file de poveste”, care va avea loc în perioada 31 martie – 1 aprilie. Deschiderea oficială a evenimentului va fi în Piața Sfatului, cu un flashmob prin care basarabenii vor oferi îmbrățișări gratuite. 

      Festivalul „Basarabia – file din poveste” se va termina cu un concurs de Miss, care va avea loc pe 1 aprilie. Cu fondurile strânse la evenimente, în iarnă se va desfășura o tabără de iarnă pentru tinerii defavorizați.  Anul trecut, peste 1.000 de persoane au luat parte efectiv la festival.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: