05
Mar, Mar

monitorulexpres.ro

Eveniment

      În perioada 03.04 - 07.04 2017, se vor efectua servicii de deratizare pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Brașov. Substanța utilizată este : Deration Pellet avand substanța activa bromadiolone.

                Produsul mentionat se regaseste in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii si face parte din grupa Xn  de toxicitate,

 „Facem apel către toate cabinetele veterinare de pe raza Municipiului Brasov, ca in situatia in care apar ingerari accidentale de raticide in randul animalelor, antidotul este vitamina K. Pentru ca activitatile de deratizare sa fie eficiente, acestea trebuie efectate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza Municipiului Brasov. In acest sens facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii. In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Brașov.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: