28
Dum, Apr

sursă foto: realitatea.md

Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Astfel, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orelor 17.30, polițiștii au oprit în trafic un autoturism care circula pe strada Principală din satul Drăușeni, județul Brașov, al cărui conducător auto prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului.

După testarea pe care polițiștii au făcut-o conducătorului auto din punct de vedere al consumului de alcool, au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 1.23  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În consecință acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora, se arată într-un comunicat trimis I.P.J. Brașov.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: