28
Dum, Apr

sursă foto: realitatea.net

Eveniment

O consilieră din cadrul Guvernului susține că este amenințată de fostul soț care a activat ca ofițer DNA.

Femeia spune că trăiește clipe de coșmar de când a divorțat de ofițerul de la anticorupție. Reporterii Realitatea Plus l-au contactat telefonic pe fostul soț al consilierei, dar bărbatul neagă acuzațiile și refuză să furnizeze un punct de vedere public. 

Cristina Ciubotaru a povestit în exclusivitate pentru postul de televiziune Realitatea PLUS că trăiește clipe de coșmar de când a divorțat de ofițerul de la antimafie. 

Ținta sunt eu. Faptul că el nu poate accepta că noi doi nu mai suntem împreună. Se folosește de copii prin toate mijloacele în speranța că mă va aduce înapoi. După 15 ani de căsnicie în care m-a ținut izolată, de părinți, de prieteni, de cunoscuți, scoțându-mă doar atunci când a vrut dânsul. Eu în momentul acela activam în cadrul Ambasadei Italiei. Acum activez la Ministerul Dezvoltării”, a spus femeia.

Sunt urmărită non-stop, mașina mi-a întârziat 7 luni, el având acces la fișa dealerului auto. Acum el s-a mutat la Parchetul General, eu activez la Ministerul Dezvoltării și sunt în clădirea Ministerului Mediului, exact perete în perete cu dânsul. Mi-a trimis un mesaj de pe un numar de telefon de serviciu la trei zile dupa ce s-a mutat. Este un tip care manipulează și in manipularea respectiva nu ajungi nicăieri cu el”, a mai spus Cristina Ciubotaru.

Am fost demoralizata în timpul procesului în care am solicitat schimbarea programului de vizită al copiilor și  plata pensiei alimentare, iar procesul a fost un fiasco. După un an și două luni instanța i-a dat câștig de cauză exclusiv lui, fără să țină cont de martori, de expertize, de mărturiile copiilor, de faptul că copiii nu-și doresc să se ducă la el, de absolut nimic.”, a mai spus Cristina Ciubotaru.  

 

 

Sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: