27
Sâm, Apr

sursă foto: Primăria Brașov

Eveniment

Cel mai important eveniment în domeniul sustenabilității și al politicilor de mediu din România, Forumul Orașelor Verzi, va avea loc la Brașov, în perioada 4 - 10 septembrie.

Cea de-a treia ediție reunește experți, reprezentanți ai autorităților locale și naționale, companii, ONG-uri și cetățeni care aleg acțiunea și accelerează tranziția către orașe mai verzi, mai sustenabile.

Forumul Orașelor Verzi (FOV 2023) este cel mai mare eveniment din România dedicat sustenabilității de mediu, câștigător al Galei Premiilor pentru un Mediu Curat (2021) și apreciat cu trofeul Silver pentru campanii de mediu la Romanian PR Award (2022).

Cea de-a treia ediție propune: Conferință Internațională de Politici de Mediu, Salon Expozițional al  Soluțiilor Verzi și Timp liber - activități pentru publicul larg.

Sub tema "Schimbăm perspectiva. Îmbrățișăm transformarea. Alegem acțiunea. Împreună.", ediția din acest an aduce în prim-plan cele mai recente inovații și perspective în domeniul sustenabilității, oferind oportunități valoroase de networking și schimb de cunoștințe. Participanții vor avea șansa de a interacționa cu experți din diverse domenii, precum planificarea urbană sustenabilă, mobilitatea verde, energiile regenerabile, economia circulară și multe altele.

Peste 300 reprezentanți locali ai orașelor din țară și din Europa, peste 20 experți în politici publice de mediu, companii private și CEOs, cât și localnici brașoveni și turiști sunt așteptați la Brașov să ia parte la  sesiuni de networking, workshopuri facilitate de experți, mese rotunde pe niveluri de leadership și domenii de interes, facilitate strategic, schimburi de experiență și prezentări de modele de bune practici.

FOV 2023 aduce o oportunitate pentru mediul de business privat, organizarea Salonului Expozițional de Soluții Verzi, o expoziție care va reuni o varietate de companii ce oferă servicii, produse și soluții sustenabile. 

Pentru a afla mai multe despre Forumul Orașelor Verzi și pentru a vă înregistra, vizitați website-ul oficial al conferinței, www.fovbv.ro. Acolo veți găsi informații complete despre program, speakeri și modalități de participare.

 

Despre Forumul Orașelor Verzi (FOV):

Forumul Orașelor Verzi este un eveniment anual dedicat sustenabilității și transformării urbane. Scopul său este de a promova schimbări pozitive în mediul urban prin intermediul dialogului, educației și colaborării între actorii relevanți. FOV oferă o platformă inspirațională și educativă pentru a explora cele mai bune practici, soluții inovatoare și tehnologii verzi. Conferința adună experți, reprezentanți ai autorităților locale și naționale, companii, ONG-uri și cetățeni interesați de sustenabilitate și protecția mediului. Pentru mai multe informații, accesați www.fovbv.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: