27
Sâm, Apr

Eveniment

Concertele în aer liber ale Filarmonicii Brașov se țin lanț: După concertul de joia trecută, intitulat Brass Harmony, melomanii din oraș și turiștii aflați în Brașov sunt așteptați la un nou concert și săptămâna aceasta.

Evenimentul care poartă titlul “De la Bach la Dinicu în 3600 de secunde” va avea loc vineri, 7 iulie de la ora 20, în Piața Sf. Ioan.

Florin Ionescu-Galați și orchestra Filarmonicii Brașov vor interpreta lucrări de mare popularitate din diferite perioade și din diferite genuri muzicale. În piață vor răsuna piese celebre ale unor compozitori renumiți precum A. Vivaldi, S. Joplin, W.A. Mozart și V. Monti.

În deschiderea evenimentului, pe scenă va urca și formația Kronchord Jazz Ensemble, compusă din Alina Botei (voce și flaut), Ana-Maria Negrea (pian), Iulian Hășfăleanu (chitară bas) și Alexandru Anastasiu (percuție).

După acest concert, Filarmonica Brașov va susține un nou concert simfonic în colaborare cu festivalul SoNoRo Musikland peste două săptămâni, pe 14 iulie, tot de la ora 20.

De săptămâna viitoare, filarmonica va relua și evenimentele dedicate muzicii jazz. Astfel, primul recital din seria Tuesday’s Jazz va avea loc pe 11 iulie, tot de la ora 20, în Piața Sf. Ioan. Apoi, pe 18 iulie, brașovenii îi vor putea asculta pe Aleka & Chris Guilfoyle, iar pe 25 iulie, membrii Andrei Petrache Trio vor urca pe scena din Piața Sf. Ioan.

În data de 22 iulie, de la ora 20, Orchestra de Tineret Coreeană dirijat[ de Inmo Kang va susține un concert de excepție la Sala Patria, la care accesul este gratuit, iar pe 1 august, Orchestra de Tineret Sweelinck din Amsterdam va urca pe scena Filarmonicii Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: