20
Sâm, Apr

sursă foto: zf.ro

Eveniment

iosphere, producător şi distribuitor de bunuri de uz casnic, igienă şi produse de uz profesional pentru segmentul away-from-home din Europa de Est şi Asia Centrală, anunţă achiziţia fabricii Alufix, printr-o investiţie majoră pe piaţa din România.

Alufix, deţinută de un holding austriac, este o companie de producţie renumită la nivel internaţional, care operează în România din anul 2003. Aceasta este specializată în producţia de folii de aluminiu, hârtie de copt, pungi şi alte produse de bucătărie şi catering, cu sediul în Făgăraş, judeţul Braşov.

Prin această achiziţie, Biosphere îşi consolidează poziţia pe piaţa globală, extinzându-şi producţia în România. Compania este înfiinţată în anul 1997, iar produsele acesteia sunt vândute azi în peste 20 de ţări din întreaga lume, mărcile "FrekenBok" şi "Smile" fiind lideri ai segmentelor lor.

În procesul de achiziţie, început în vara anului trecut şi finalizat recent, Biosphere a fost asistată legal de avocaţii ONV LAW, specializaţi în tranzacţii M&A.

"Echipa noastră a coordonat tranzacţia internaţională, care s-a încheiat cu succes şi care a avut ca obiect achiziţia întregii afaceri. Am efectuat raportul de due diligence, am întocmit documentele tranzacţiei, am participat la negocieri şi am coordonat activitatea juridică a celorlalte case de avocatură care au oferit suport în jurisdicţiile tuturor filialelor achiziţionate. Aceasta este o investiţie importantă pe piaţa de M&A din România, care devine treptat un hub regional important în Europa de Est", declară Mihai Voicu, partener ONV LAW.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: