19
Vin, Apr

Eveniment

Aurora Dragoman a fost realeasă în unanimitate ca președinte al OPSD Județul Brașov.

Organizația Pensionarilor Social – Democrați din județul Brașov s-a reunit joi, 20 aprilie 2023, pentru a-și alege conducerea pentru viitorii patru ani, în prezența a peste 400 de membri și peste 30 de invitați.

În deschiderea întâlnirii, președintele organizației municipale a PSD Brașov, subprefectul Lucian Pătrașcu, a vorbit despre rolul important pe care îl are această structură în viața Partidului Social Democrat.

Organizația de Pensionari a Partidului Social Democrat are o importanță vitală pentru partidul nostru, deoarece reprezintă interesele și nevoile unei categorii importante de cetățeni - pensionarii. Deși există oameni care cred că organizația de pensionari este secundară, adevărul este departe de asta. OPSD este o componentă vitală a partidului nostru și are un rol important în promovarea valorilor social-democrate în rândul pensionarilor și persoanelor în vârstă.

În aceste vremuri dificile pentru România, pensionarii au nevoie de sprijinul partidului nostru și al organizației noastre de seniori mai mult ca niciodată. Împreună luptăm pentru drepturile și interesele vârstnicilor, pentru o pensie mai bună și pentru îmbunătățirea condițiilor de traia transmis subprefectul Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov.

În continuare a fost prezentat celor prezenți raportul de activitate al organizației.

După aceste intervenții s-a intrat în procedura statutară de vot.

Președinte al Organizației Pensionarilor Social – Democrați din județul Brașov a fost realeasă cu unanimitate de voturi doamna Aurora Dragoman, consilier județean din partea PSD, persoană implicată de peste 20 de ani în activitățile Organizației Pensionarilor Social - Democrați din județul Brașov. În urma alegerilor, aceasta a declarat că va continua să depună toate eforturile sale în slujba membrilor organizației și că își propune să dezvolte mai multe programe și activități pentru a răspunde nevoilor acestora.

În plus, Aurora Dragoman a subliniat importanța dialogului și a comunicării eficiente cu membrii organizației și cu alte organizații similare. Acesta a declarat că va fi în continuare un președinte proactiv și că va căuta să implice cât mai mulți membri în activitățile organizației, cu scopul de a crea o comunitate puternică și solidară.

La OPSD credem că vârsta nu definește cine suntem cu adevărat. Ceea ce contează cu adevărat sunt experiența și înțelepciunea acumulate de-a lungul vieții. Lupta pentru drepturile și interesele pensionarilor ne motivează și ne menține tineri și implicați în viața politică și socială. Suntem uniți și solidari în eforturile noastre de a construi un viitor mai bun pentru pensionarii din România. Prin unitatea noastră putem aduce schimbări sociale și politice semnificative și ne putem asigura că pensionarii primesc sprijinul de care au nevoie. Suntem convinși că împreună putem construi o Românie mai bună pentru toți pensionarii noștri” a transmis Aurora Dragoman în discursul premergător scrutinului.

Echipa de conducere a Organizației Pensionarilor Social – Democrați din județul Brașov a fost de asemenea aleasă, iar membrii acesteia și-au exprimat angajamentul de a lucra împreună pentru a îmbunătăți calitatea vieții pensionarilor. Aceștia au subliniat că vor acorda o atenție deosebită protejării drepturilor și intereselor pensionarilor, precum și îmbunătățirii serviciilor medicale și sociale disponibile pentru aceștia.

Este esențial să avem mai mulți reprezentanți seniori în politică. Perspectiva și experiența acestora aduc o contribuție valoroasă în procesul decizional, permițându-ne să abordăm probleme specifice cu care se confruntă vârstnicii și să dezvoltăm politici care să reflecte nevoile și interesele lor” a precizat senatorul Marius – Alexandru Dunca, președintele organizației județene a PSD Brașov în cadrul alocuțiunii pe care a ținut-o la finalul evenimentului.

Sunt bucuros și recunoscător pentru faptul că OPSD din județul Brașov este pe cele mai bune mâini, mâini care au modelat atât organizația cât și generații de politicieni în ultimii zeci de ani, așa cum numai un adevărat lider o poate face.

Felicit echipa OPSD Brașov ce îi va fi alături doamnei Aurora la îndeplinirea obiectivelor. Județul Brașovul are nevoie de o organizație politică a seniorilor social – democrați determinată să facă diferența și să acționeze cu hotărâre pentru a obține rezultatea mai transmis acesta.

OPSD din Județul Brașov are o istorie bogată și o tradiție puternică în lupta pentru drepturile și interesele pensionarilor. Noul președinte și echipa sa vor continua această luptă și vor face tot posibilul pentru a reprezenta în mod eficient interesele pensionarilor din județ. Aceste alegeri reprezintă un pas important în dezvoltarea organizației și în reprezentarea mai bună a intereselor pensionarilor din zonă. Cu o echipă nouă de conducere și un președinte puternic, OPSD din județul Brașov va deveni o voce puternică și va contribui la îmbunătățirea vieții pensionarilor” a conchis senatorul Marius – Alexandru Dunca, președintele organizației județene a PSD Brașov.

OPSD din județul Brașov se remarcă cu o prezență puternică în comunitatea locală, iar realegerea Aurorei Dragoman în funcția de președinte este un semn clar că organizația este pregătită să continue să lupte pentru drepturile seniorilor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: