04
Lun, Mar

sursă foto: antena3.ro

Eveniment

Gospodinele care vând produse de Paşte pe internet riscă să se treazească cu declaraţii de impunere din partea ANAF.

Președintele ANAF, Lucian Heiuș a făcut o recomandare pentru cei care cumpără online, să verifice dacă produsele sunt realizate în laboratoare autorizate și dacă cei care livrează sunt autorizați, altfel există riscul de a se îmbolnăvi.

"Recomandarea mea pentru cei care vor să cumpere din sistemul online este să verifice dacă acestea sunt produse în laboratoare autorizate și dacă cei care livrează sunt autorizați. Altfel riscă posibilitatea de a se îmbolnăvi", a declarat Președintele ANAF.

Lucian Beiuș atrage atenția vânzătorilor pe internet: firmele de curierat raportează livrările, iar dacă o persoană fizică sau juridică primește livrări mari prin plată ramburs și nu declară acești bani, va fi verificată de ANAF.

"Există o declarație 395 din care firmele de curierat raportează toate livrările și cele care se fac prin plată ramburs.

Dacă sesizăm că la o persoană fizică sau juridică are livrări prin ramburs mari și nu au declarat acești bani, va intra în analiza noastră de risc și va fi verificată.

După prima declarație depusă anul acesta, am stabilit o limită de 500.000 de lei și toți cei care se încadrează la vânzări peste 500.000 de lei și nu au depus nicio declarație legată de veniturile obținute vor fi verificați de ANAF", a mai declarat Lucian Heiuș pentru Antena 3 CNN.

 

 

Sursa: antena3.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: