04
Mie, Oct

sursă foto: economedia.ro

Eveniment

Interesul din partea turiștilor români pentru concedii în Grecia a crescut peste nivelul-record din 2019, arată o analiză a publicației elene Business Daily, preluată de Rador.

Potrivit estimărilor agenților români de turism, rezervările pentru sezonul turistic 2023 sunt deja mai multe decât anul trecut și la un nivel mai ridicat decât în 2019.

Informațiile au devenit publice după participarea Oficiului Elen de Turism (EOT) la Târgul Internațional de Turism TTRI România (București, 23-26 februarie).

Oficiul Elen de Turism a participat cu un stand de 108 m2 și 12 co-expozanți (Regiunile Macedonia Centrală, Macedonia de Est și Tracia, Tesalia, Grecia Centrală, Grecia de Vest, Insulele Ionice și Creta, Organizația Turistică Halkidiki, Primăria Volos, Camera de Comerț Trikala și companiile hoteliere Grecotel și Zeus International).

Celelalte acțiuni realizate de Biroul EOT din România au promovat Grecia și destinațiile turistice grecești în mass-media și pe rețelele sociale românești, inclusiv prin reportaje realizate la standul EOT de rețelele de televiziune importante din România.

 

 

Sursa: g4media.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: