24
Mie, Apr

sursă foto: scoala-de-soferi.ro

Eveniment

Polițiștii Secției 4 Poliție Brașov au reușit identificarea și prinderea a trei persoane, bănuite că ar fi autorii mai multor infracțiuni de furt de materiale feroase, pe care le valorificau la centrele de colectare.

Astfel, în cadrul activităților operative pe care polițiștii le-au desfășurat, au obținut datele necesare pentru ca, în data de 04 martie 2023, în jurul orei 09.30, să poată surprinde în flagrant trei persoane care sustrăgeau mai multe materiale feroase din incinta unei clădiri, aflate în curtea fostei platforme industriale Rulmentul, din municipiul Brașov. Persoanele suspecte s-au folosit la comiterea faptei de un autovehicul, în portbagajul căruia au încărcat materialul feros. În momentul intervenției polițiștilor, aceștia încercau să părăsească zona comiterii furtului.

După prinderea autorilor, aceștia au fost conduși la unitatea de poliție, unde s-a stabilit că era vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 35 de ani.

Polițiștii au dispus reținerea suspecților pentru o perioadă de 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Brașov, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a autorilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea anchetei, informează I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: