18
Joi, Apr

Eveniment

Ajutor pentru Turcia.

Angajații RATBV S.A. au colectat în ultimele zile, la inițiativa Sindicatului Liber RATBV 2015, circa trei tone de alimente și peste 100 de saci, cutii și pachete cu îmbrăcăminte, încălțăminte, pături, jucării etc., pentru a fi donate în Turcia, ca ajutoare umanitare persoanelor sinistrate în urma cutremurului ce a avut loc recent în această țară.   

Cele două mașini, conduse de șoferi RATBV, au plecat ieri din Brașov, urmând să iasă din România mâine dimineață pe la Vama Giurgiu, destinația finală fiind orașul turc Edirne. Ajutoarele colectate din partea angajaților RATBV vor fi predate autorităților guvernamentale ale statului turc, în vederea distribuirii către cei aflați în cea mai mare nevoie.

Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte au fost colectate separat, pentru copii, femei și bărbați, fiecare pachet sau sac având înscrisă categoria căreia i se poate adresa, în limbile engleză și turcă.

În cele două autovehicule au fost încărcate două tone de cartofi, iar apoi încă alte sute de kilograme de alimente neperisabile, respectându-se cultura și religia majorității celor sinistrați în privința categoriilor alimentare permise. De menționat că toate cheltuielile legate de efectuarea acestui transport sunt suportate de Sindicatul Liber RATBV 2015.  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: