28
Joi, Mar

Eveniment

Stațiile de autobuz sunt importante atât pentru călători cât și pentru trecători.

"Ele ar trebui să fie dotate cu prize pentru încărcarea dispozitivelor mobile, cu internet prin wi-fi, cu automate pentru cafea, ceai, cu distribuitoare automate de sandwich-uri și băuturi non-alcoolice, și cu spații generoase pentru reclamă. Totodată, pentru a preveni infracționalitatea și actele de vandalism, stațiile de autobuz trebuie prevăzute cu camere de luat vederi funcționale.

Stațiile de autobuz din Brașov trebuie să arate și să aibe funcționalități ale stațiilor de autobuz din orașele de top din Europa. Acesta este un pas spre normalitate și civilizație.

Dacă administrația publică din Brașov nu poate sau nu vrea să se ocupe de acest aspect, care aruncă o pată neagră pe obrazul orașului nostru, atunci poate concesiona aceste stații gratuit către companii din Brașov care pot să își facă reclamă gratuit în schimbul administrării unei sau a mai multor stații de transport în comun.

Primarul Coliban și administrația USR s-au evidențiat până acum doar prin capacitatea de a ignora nevoile reale ale cetățenilor. Această situație trebuie să înceteze! Brașovenii și turiștii trebuie respectați de către administrația brașoveană", a declarat Subprefectul Lucian Pătrașcu, Președintele Organizației Municipale a PSD Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: