17
Mie, Apr

Eveniment

Teribilul virus care a băgat întreaga lume în carantină afectează și familia regală a Marii Britanii.

Camilla, soţia regelui Charles al III-lea al Regatului Unit, a fost testată pozitiv, a anunțat palatul Buckingham într-un comunicat.

Regina Consoartă Camilla a fost testată pozitiv cu Covid-19, dar prezintă doar simptome ușoare de răceală, mai precizează comunicatul. Cu toate acestea, Camilla s-a văzut nevoită să-și anuleze angajamentele publice pentru această săptămână.

Palatul Buckingham a anunţat iniţial că regina consoartă şi-a anulat o vizită prevăzută marţi în West Midlands, din cauza unei „boli sezoniere”. Ulterior, însă, aceasta a fost testată pozitiv pentru Covid.

Camilla a mai fost testată pozitiv cu aproape exact un an în urmă, la fel ca şi soţul ei, Regele Charles III.

După ce a prezentat simptome asemănătoare unei răceli, Majestatea Sa Regina Consoartă a fost testată pozitiv cu virusul care cauzează COVID-19”, a anunţat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat de presă.

Atât regele Charles al III-lea, cât şi soţia lui sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, inclusiv cu o doză booster, iar Camilla a contractat deja COVID-19 o dată, în februarie 2022, la scurt timp după soţul ei.

Camilla va fi încoronată alături de regele Charles al III-lea în cadrul unei ceremonii oficiale care va avea loc pe 6 mai, la Abaţia Westminster din Londra.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: