29
Vin, Mar

Eveniment

La data de 12.02.2023, în jurul orelor 11.00, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit o conducătoare auto, în vârstă de 32 ani, care se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Astfel, în timp ce polițiștii efectuau controlul documentelor celei oprite, aceștia au observat o stare de agitație a femeii, fapt pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substanțelor psihoactive. Rezultatul a fost pozitiv la substanța cocaină.

Pentru valoarea înregistrată, conducătoarea auto a fost condusă la o unitate medicală autorizată, unde i s-au recoltat mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate prezența în organism a substanțelor psihoactive consumate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și se afectează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: