28
Joi, Mar

Eveniment

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce un biciclist a fost implicat într-un accident rutier.

Incidentul a avut loc în data de 11.02.2023, în jurul orei 17.30, când polițiștii brașoveni au fost sesizați despre producerea sa, pe o stradă, din localitatea Sânpetru.

Cercetările efectuate în cauză au arătat că incidentul s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un biciclist și un autoturism în timpul efectuării unor manevre.

Tot în contextul acțiunilor de cercetare, polițiștii au stabilit că biciclistul, o femeie de 43 de ani, din aceiași localitate, se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o valoare alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

La acest moment, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dosar care este instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care, la finalizarea anchetei, vor fi prezentate concluziile și vor fi  dispuse măsurile legale.

 

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: