23
Mar, Apr

Eveniment

Mandate de arestare pentru tâlhărie.

Polițiștii brașoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele cercetate în stare de arest, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată”.

Astfel, la data de 09.02.2023, polițiștii brașoveni au fost sesizați, în jurul orei 04.00, de un bărbat care semnala faptul că, în timp ce se afla în interiorul unui imobil, din municipiul Brașov pentru a întreține raporturi sexuale contracost cu o persoană, ar fi fost agresat fizic de trei bărbați, care au pătruns în locuință.

Totodată aceștia l-ar fi deposedat fizic de telefonul mobil și de banii pe care i-ar fi avut asupra sa.

Cercetările efectuate în cauză de polițiști au dus la identificarea persoanelor agresoare, dar și la lămurirea stării de fapt.

În cadrul anchetei s-a stabilit că, printr-o înțelegere dinainte stabilită între persoana care întreținea raporturi sexuale și bărbații agresori, aceștia ar fi pătruns în camera unde se afla persoana vătămată și i-au aplicat mai multe lovituri în zona feței, apoi i-au sustras suma de bani pe care o avea asupra sa.

În baza probatoriului administrat, cei trei bărbați suspecți de săvârșirea actelor ilegale au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ulterior aceștia au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: