19
Vin, Apr

sursă foto: obiectivbr.ro

Eveniment

Bărbat reținut pentru infracțiunea de furt.

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea unui bărbat și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, după ce ar fi furat mai multe produse dintr-un supermarket.

Astfel, la data de 07.02.2023 Secția 4 Poliție Brașov a fost sesizată despre faptul că personalul de pază al unui magazin, din municipiul Brașov, a depistat o persoană care trecuse de linia caselor de marcat, fără să achite produsele pe care le avea supra sa. 

Cercetările efectuate de polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că, la data de 07.02.2023, în jurul orei 08.00, un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în municipiul Săcele, ar fi sustras mai multe produse din incinta unui supermarket.

Pentru aspectele cercetate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

De asemenea, prin ordonanța emisă s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei cercetate, care este cunoscută cu antecedente penale, și introducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Dosarul constituit este instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: