17
Mie, Apr

sursă foto: observatornews.ro

Eveniment

Tânăr prins în flagrant de polițiști.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Șinca au prins în flagrant un tânăr, care ar fi fi sustras portmoneul unei persoane.

Acțiunea s-a petrecut la data de 07.02.2023, în jurul orei 21.00, când, în incinta unui magazin din localitatea Șercaia, polițiștii au identificat un tânăr, care ar fi sustras portmoneul unei femei. În obiectul sustras se afla, printre documentele de identitate, o sumă de bani.

Pentru acțiunea ilegală a tânărului, a fost condus la sediul postului de poliție, unde polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În baza probatoriului administat până la acest moment, s-a dispus prin ordonanță rețierea persoanei cercetate pentru o perioadă de 24 h și intoducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit și instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, informează I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: