18
Joi, Apr

sursa foto: romaniatv.net

Eveniment

Mircea Lucescu a scăpat de război, dar nu și de cutremur.

Antrenorul, aflat cu echipa sa Dinamo Kiev în cantonament în Antalya, povestește momentele de groază de la prima oră a dimineții.

Mircea Lucescu, aflat în cantonament cu Dinamo Kiev, a fost trezit din somn de cutremurul puternic care a lovit Turcia, luni dimineaţă. „Am simțit tot, a fost o situație mai delicată să te trezești pe la 4.30, într-o clădire care se mișcă. Nu e simplu, dar pentru noi nu a fost nimic, pentru cei de acolo cred că a fost îngrozitor. Nu m-am panicat, dar ma gândesc cu groază la ce poate fi acolo, am văzut câteva imagini de și mi-am adus aminte de Bucureștiul din ’77”, a declarat antrenorul.

Fostul selecţioner Gheorghe Hagi a afirmat, luni, că toate gândurile sale se îndreaptă cătr poporul turc, greu încercat după cutremurul soldat cu peste 1.000 de morţi. „Toate gândurile mele se îndreaptă către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi! Fiţi putenici!”, a scris Hagi pe Facebook.

În perioada 1996 şi 2001, Hagi a jucat la Galatasaray Istanbul, alături de care a obţinut patru titluri de campion şi două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

De asemenea, el a fost şi antrenor al echipei Galatasaray Istanbul în două rânduri: 2003/2004 şi 2010/2011.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: