19
Vin, Apr

sursă foto: stirileprotv.ro

Eveniment

România a avut cea mai geroasă noapte din an.

Temperaturile au scăzut până la -22 de grade, iar jumătate de țară se află sub cod galben de viscol. Iată prognoza meteo actualizată.

Meteorologii anunță că se așteaptă încă 4 zile de frig extrem. Ce zone sunt vizate. 

"Minus 19 grade au fost în zonele joase de relief, la Târgul Ogrești, azi-noapte dar este adevărat că în zilele următoare o să fie tot mai frig. Cele mai reci nopți vor fi cele de joi și de vineri de joi și vineri dimineață cel mai frig, ger, adică sub -10 grade în multe regiuni în țară, cu precădere în Maramureș, Transilvania, Crișana.

De asemenea, prin Moldova, zonele deluroase din restul țării, dar chiar și în rest, pe alocuri o să avem temperaturi sub -10 grade aceste temperaturi putem coborî chiar spre -20 de grade în aceste nopți, probabilitatea mai mare fiind în estul Transilvaniei, dar izolat și în rest.

ANM, prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea în weekend

Însă senzația va fi neplăcută, poate da pe alocuri aspectul acesta de viscol și să intensifice senzația de frig.

După aceea, joi vineri vreme bună, fără precipitații sub formă de ninsoare. De altfel, nu vom avea deloc precipitații, iar weekend-ul să ne aducă din nou ninsori în vest, în nord, în centru și pe suprafețe mai mici în rest", a spus Meda Andrei, meteorolog în cadrul ANM, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN. 

 

 

Sursa: realiatatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: