28
Joi, Mar

Eveniment

Cercetat penal după ce a fost oprit în trafic pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează acte de urmărire penală în cadrul unui dosar penal, după ce la data de 05.02.2023 a fost oprit în trafic un conducător auto, pentru care s-a stabilit o alcoolemie peste limita legală.

Astfel, în cadrul unei acțiuni pe care au organizat-o poliţiştii pentru a-i depista pe conducătorii auto care nu respectă regimul legal de viteză, a fost oprit un autoturism care circula cu viteza de 115 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă este stabilită la 50 km/h.

În timpul efectuării controlului, poliţiştii au observat că cel oprit părea a fi sub influenţa alcoolului, astfel că au efectuat un test, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur.

Persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală autorizată, unde i s-au prelevat mostre biologice ce vor stabili cu exactitate îmbibația alcoolică din organism.

În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” sub supravegherea procurorului de caz.

 

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: