20
Sâm, Apr

sursă foto: fanatik.ro

Eveniment

O scrisoare face în 2023 cinci zile pe drum de la București la Brașov, în condițiile în care un colet poate ajunge în nici 24 de ore.

Șefii Poștei Române se mulțumesc cu faptul că oricum nimeni nu mai trimite scrisori în 2023, astfel că nu are prea mare importanță că un serviciu pentru care, în teorie, cineva plătește bani, face cinci zile pe drum.

O scrisoare de la București la Brașov face 5 zile

Trimiterea de scrisori de persoane fizice e aproape inexistentă. Aproape nimeni nu mai trimite scrisori”, a explicat directorul Poștei, Valentin Ştefan.

Potrivit Digi 24, Ștefan susține majorarea tarifelor pentru trimiterile poștale, în măsura în care reglementările ANCOM ar putea permite acest lucru.

Referitor la o scrisoare care face aproape o săptămână pe drum, Ștefan crede că acest termen e acceptabil. ”În cinci zile. Sunt reglementările ANCOM. Sigur, nu trebuie să o ducem în maxim cinci zile, dar onorăm lucrul ăsta, de cinci zile”, explică şeful Poştei Române.

Trimiterea de scrisori de persoane fizice e aproape inexistentă. Aproape nimeni nu mai trimite scrisori. Tipul de business în care e prinsă poşta e B to C (business to client – n.r.), adică merg de la companii sau entităţi către persoane fizice. De aceea noi nu avem neapărat o strategie comercială prin care să convingem cetăţenii să aducă scrisorile la Poştă”, a completat Valentin Ştefan.

 

 

Sursa: fanatik.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: