20
Sâm, Apr

sursă foto: digi24.ro

Eveniment

Conducător auto cercetat penal pentru infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări într-un dosar penal, după ce un conducător auto aflat pe raza stațiunii a fost oprit în trafic, iar testul pentru stabilirea concentrației alcoolice din organism a indicat o valoare peste limita legală.

Cercetările au aătat că, în data de 04.02.2023, în jurul orei 23.00, polițiștii au oprit pentru control un autovehicul, la volanul căruia se afla un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Brașov.

Pentru că în comportamentul conducătorului auto polițiștii au observat o stare de agitație, s-a procedat la testarea lui din punct de vedere al stabilirii prezenței alcoolului în organism, iar rezultatul a indicat o valoare 0,52 mg/l alcool pur.

Față de rezultatul obținut, polițiștii au condus persoana la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe” sub supravegherea procurorului de caz, informează I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: