19
Vin, Apr

sursă foto: oradesibiu.ro

Eveniment

Femeie cercetată penal pentru infracțiune la regimul rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări într-un dosar penal, după ce o conducătoare auto, aflată pe raza stațiunii, a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice.

Acțiunea s-a petrecut în data de 03.02.2023, în jurul orei 08.30, când polițiștii au oprit pentru control un autovehicul, la volanul căreia se afla o femeie, de 26 de ani, din județul Bacău.

Pentru că în comportamnetul acesteia polițiștii au identificat o stare de agitație, s-a procedat la testarea ei din punct de vedere al stabilirii prezenței alcoolului în organism, iar rezultatul a fost de 0,08 mg/l.

De asemenea, polițiștii au efectuat și un test pentru depistarea substanțelor interzise în organism, test care a ieșit pozitiv pentru sunstanța ”COCAINĂ”.

Față de rezultatele obținute, polițiștii i-au cerut consimțământul pentru a-i fi recoltate mostre biologice la o unitate autorizată, însă aceasta a refuzat.

Astfel, dată fiind hotărârea de refuz a conducătoarei auto, polițiștii au întocmit un dosar penal, în care la acest moment cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” sub supravegherea procurorului de caz, informează I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: