29
Vin, Mar

sursă foto: romaniatv.net

Eveniment

Eduard Novak a rămas fără permis!

Minsitrul a fost surprins de radar pe șoseaua de centură a Brașovului, în vara anului 2022, când circula cu 148 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă era de 90 km/h, într-o maşină care aparţinea instituţiei pe care o conduce.

Pe 19 ianuarie 2023, Judecătoria Brașov a respins acțiunea prin care acesta solicita anularea unui proces verbal de contravenție întocmit de IPJ Brașov pe data de 3 iunie 2022.

Surse din interiorul Ministerului Sportului susțin autoturismul este un BMW X5 de culoare neagră, care aparține instituției.

În concret, din proba video ataşată la dosar rezultă clar comiterea faptei imputate petentului, respectiv faptul că la data de 03.06.2022, a condus autovehiculul cu nr. B…MTS pe VO1K, dinspre DN 1 – Dârste către intersecția DN 11, cu viteza de 148 km/h, pe sector de drum cu limitare de viteză la 90 Km/h (+58 km/h), iar din Raportul operator radar rezultă că persoana care conducea autovehiculul era petentul, aspect necontestat de acesta. Intimata a făcut dovada că aparatul radar folosit este conform cu normele legal, aşa cum rezultă din buletinul de verificare metrologică, fiind folosit de către un operator care are calitatea de poliţist rutier”, se arată în motivarea consultată de Fanatik.

Potrivit informațiilor din dosar, ministrul  a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.305 lei și reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

 

 

Sursa: romaniatv.net

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: