28
Joi, Mar

sursă foto: blog.umfst.ro

Eveniment

Admitere Medicină 2023. Conducerea Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a aprobat tematica și bibliografia concursului de admitere organizat în 2023.

Majoritatea facultăților au aprobat tematica şi bibliografia concursului de admitere organizat în 2023 pentru viitorii studenți care vor să urmeze o carieră în domeniul medical. 

Dacă la unele facultăți se poate intra pe baza unui dosar, în cadrul Facultăţilor de Medicină şi Farmacie s-a intrat mereu pe baza unui examen scris.

Potrivit site-ul oficial al Facultății de Farmacie și Medicină Carol Davila, înscrierile încep pe 6 iulie și vor dura până pe 14 iulie, între orele 09:00-16:00, în afară de zilele 8, 9 și 10 iulie.

Înscrierea candidaților și depunerea documentelor obligatorii, care trebuie să fie scanate în format dpf, se va face exclusiv online, pe platforma dedicată concursului de admitere.

Acte necesare Admitere Medicină 2023 UMF Carol Davila

  1. Cererea tip de înscriere, semnata olograf de catre candidat;

  2. Carte de identitate sau paşaportul valabil;

  3. Certificatul de naştere;

  4. Diploma de bacalaureat sau diplomă echivalentă. Candidaţii care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunile corespunzatoare anului universitar 2021-2022 pot prezenta în locul diplomei de bacalaureat, adeverinţa eliberată de către liceu în care trebuie menţionate obligatoriu media generală a examenului de bacalaureat, mediile obţinute în anii de studiu, termenul de valabilitate al adeverinţei şi faptul că nu a fost eliberată diploma de bacalaureat sau diploma echivalentă cu cea de bacalaureat – recunoscută de M.E. (în cazul absolvenţilor de liceu care au susţinut examenul de bacalaureat în afara României).

  5. Certificat de căsătorie (dacă este cazul);

  6. Certificat de competenţă lingvistică pentru limba română eliberat de Disciplina deLimbi moderne a UMFCD (doar pentru cetăţenii membri ai Uniunii Europene, ai statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi ai Confederaţiei Elveţiene pentru admiterea în ciclul de studii universitare cu predare în limba româna);

  7. Adeverinţă medicală eliberată de către medicul şcolar sau de către medicul de familie care atestă că persoana respectivă este aptă din punct de vedere medical;

  8. Fotografie color tip buletin;

  9. Dovada achitării taxei de înscriere;9.1 Efectuare plată (prin procesator de plată integrat în aplicație);9.2 Scutire taxa inscriere – acte doveditoare;

Calendar Admitere Medicină 2023 UMF Carol Davila

În cadrul Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București înscrierea candidaților și depunerea documentelor la concursul de admitere 2023 se va face exclusiv online, pe platforma dedicată concursului de admitere.

  • Joi 06 Iulie între orele: 9:00 – 16:00
  • Vineri 07 Iulie între orele: 9:00 – 16:00
  • Luni 10 Iulie între orele 9:00 – 16:00
  • Marți 11 Iulie între orele: 9:00 – 16:00
  • Miercuri 12 Iulie între orele: 9:00 – 16:00
  • Joi 13 Iulie între orele: 9:00 – 16:00
  • Vineri 14 Iulie între orele 9:00 – 16:00 (se vor face doar validările finale pentru
  • candidații cu înscrieri online nevalidate)

Tematică concurs Admitere Medicină UMF Carol Davila 2023- Descarcă documentul AICI

 

 

Sursa: antena3.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: