25
Sâm, Mar

sursă foto: jurnalul.ro

Eveniment

Funcţia Notes, lansată iniţial la finele anului trecut, este acum disponibilă şi în Europa, unde utilizatorii pot crea postări care conţin doar text şi emoji-uri. 

Şeful Instagram, Adam Mosseri, anunţă extinderea disponibilităţii funcţiei Notes, care poate fi acum folosită în Europa şi Japonia, două dintre puţinele regiuni în care aceasta nu putea fi folosită până acum.

Mosseri a explicat faptul că întârzierea cu care Notes a fost lansată în Europa şi Japonia vine din verificările necesare pentru asigurarea respectării legislaţiei specifice celor două regiuni.

Notes permite crearea unei postări de maxim 60 de caractere, compusă exclusiv din text şi emoji-uri. Aceste postări pot fi create din secţiunea de comunicare a platformei sociale.

Tot în Inbox pot fi văzute postările text ale prietenilor apropiaţi şi ale celor cu care există o relaţie reciprocă de urmărire. Acestea sunt vizibile numai 24 de ore şi acceptă răspunsuri, tot de tip text, de la cei care le pot vedea.

Instagram a lansat Notes în luna decembrie ca o modalitate prin care pot fi iniţiate scurte discuţii între utilizatori.

Compania evaluează în prezent lansarea Notes ca o aplicaţie separată şi îmbogăţirea funcţionalităţii acesteia, care ar putea deveni un competitor pentru Twitter.

 

 

Sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: