29
Vin, Mar

sursă foto: sansanews.ro

Eveniment

Bărbat cercetat pentru furt și conducere fără permis.

Polițiștii brașoveni efectuează acte de urmărire penală după ce, la data de 24.01.2023 au oprit în trafic, pe raza localității Șercaia, un autovehicul condus de o persoană, care nu deține permis de conducere.

Astfel, investigațiile efectuate până la acest moment au arătat că un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Părău, județul Brașov, ar fi sustras în scop de folosință autoturismul surorii sale și l-a condus în mod repetat pe drumurile publice.

La data de 24.01.2023, în jurul orei 09,25, cadrul unui control efectuat în trafic de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Voila, pe raza localității Șercaia, a fost oprit autoturimul condus de bărbatul în cauză și, pentru că acesta nu a putut prezenta un permis de conducere, au fost efectuate interogări în bazele de date aparținând Poliției Române. Rezultatele au arătat că persoana oprită în trafic nu este posesoare de permis de conducere.

Față de cele stabilite, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și ”furt în scop de folosință”, dosarul constituit fiind instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, informează I.P.J. Brașov

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: