20
Sâm, Apr

Eveniment

În 2021, Filarmonica Brașov a lansat proiectul Amplify Concerts, în cadrul căruia, orchestra simfonică dirijată de maestrul Cristian Oroșanu, a cântat alături de formația de rock Vița de Vie, într-un concert care a fost publicat doar în variantă online, pe internet.

Acesta a strâns peste 50.000 de vizualizări și a atras multe recenzii și comentarii pozitive.

Săptămâna acesta, joi și vineri, de la ora 19, Vița de Vie va cânta din nou alături de orchestra Filarmoncii Brașov, în două concerte care s-au vândut deja în totalitate. Filarmonica Brașov a mai cântat în trecut în concerte de rock simfonic, cum ar fi Romania Rocks sau concertul caritabil cu formația byron, care au fost dirijate tot de Remus Grama.

După acest concert, Filarmonica Brașov îi așteaptă pe melomanii din oraș pe 31 ianuarie la un recital cu Anca Preda, Ciprian Patriche, Emin Curtgeafar, Izsák Jenő, Mihai Mărunțelu și Cosmin Elisei, care vor cânta piese de Francis Poulenc, iar apoi, pe 2 februarie, brașovenii sunt așteptați la concertul Mystics, Magic and Magicians, care va fi condus de dirijorul britanic Simon Chalk, câștigător al concursului de dirijat organizat anul trecut la Filarmonica Brașov, și care o va avea ca solistă pe pianista bulgară Victoria Vassilenko. În cadrul concertului se vor cânta patru piese, printre care și “Uranus, Magicianul” din suita “Planetele” de Holst.

Biletele pentru toate concertele și recitalurile se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov sau online pe bilet.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: