29
Vin, Mar

sursă foto: ordinea.ro

Eveniment

Dosar penal pentru o femeie din Brașov.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au oprit pentru control, pe strada Zizinului din municipiul Brașov, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 29 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date aparținând Poliției Romane, s-a stabilit faptul că aceasta avea permisul de conducere reținut și drepul de a conduce suspendat pentru o altă abatere la regimul rutier, săvârșită anterior.

Totodată, procedându-se la testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,79 mg/l alcool pur. În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, informează I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: