25
Joi, Apr

Eveniment

Bunuri ale Elenei Udrea și ale fostului ei soț, omul de afaceri Dorin Cocoș, sunt scoase la licitație de ANAF în perioada 31 ianuarie - 2 februarie, în cadrul unor proceduri de executare silită.

ANAF, prin Serviciul Executări Silite Cazuri Speciale regional București anunță vânzarea prin licitație, a doua sau chiar a treia, a unor bunuri imobile care aparțin fostului ministru Elena Udrea, condamnată în dosarul Gala Bute, dar și a fostului ei soț, omul de afaceri Dorin Cocoș.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ANAF, la data de 2 februarie sunt scoase la licitație mai multe terenuri ale Elenei Udrea, aceasta fiind a treia licitație prin care Fiscul încearcă să recupereze din prejudiciul stabilit de judecători.

Terenurile Elenei Udrea licitate la 2 februarie sunt:

- cotă 1/2 teren intravilan - drum de acces, în suprafață de 596 mp

- teren intravilan construcții - 884 mp din acte (882 mp din măsurători)

- teren intravilan construcții - 883 mp din acte (885 mp din măsurători)

- teren intravilan construcții - 882 mp din acte (883 mp din măsurători)

- teren intravilan construcții - 882 mp din acte

- teren intravilan construcții - 881 mp din acte

Prețul de pornire a licitației pentru aceste terenuri este de 1.648.068 lei (exclusiv TVA).


Mercedes-ul Elenei Udrea, scos la vânzare la 1 februarie

Cu doar o zi înainte, la 1 februarie, va avea loc o licitație și pentru vânzarea unui Mercedes Benz fabricat în 2005 aparținând Elenei Udrea, la prețul de pornire de 28.478 lei exclusiv TVA, aceasta fiind a doua licitație prin care Fiscul încearcă să recupereze din prejudiciile stabilite de instanțe.

Tot la 1 februarie va fi scos la licitație, a doua, un Fiat fabricat în 2012 la prețul de pornire de 26.526 lei exclusiv TVA.

În ceea ce îl privește pe Dorin Cocoș, ANAF scoate la vânzare, la a doua licitație, mai multe locuri de parcare subterane, fiecare având un preț de pornire de 84.501 lei, la care se adaugă TVA.

 

 

sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: