28
Joi, Mar

sursă foto: Centrul Cultural Reduta

Eveniment

După lansarea sold-out din 2020 a albumului “The Struggle of Living Pure at Heart”, Alexu and The Voices Inside revine la Brașov cu un material nou, primul în limba română, conceput în formula de trupă.

Concertul de lansare a albumului va avea loc pe 19 ianuarie 2023 la Centrul Cultural Reduta din Brașov, începând cu ora 19:00.

Noul material „Gânduri fără frică” își propune să deschidă discuția despre cum ar trebui să ne ascultăm mai des VOCEA interioară, mai ales în această perioadă – începutul fiecărui an marchează momente de analiză pentru cel tocmai încheiat, dar și momente de stabilire a noilor obiective. De cele mai multe ori aceste obiective sunt greu de realizat, vin la pachet cu foarte multe aplicații ajutătoare, liste, tehnici, analize și introspecții, iar la final aduc un stres și mai mare când vine vorba de punerea lor în practică.

Tocmai de aceea, în ”Gânduri fără frică”, mesajul care răsună este de a fi mai blânzi cu noi, mai sinceri, mai aproape de cine suntem noi cu adevărat. Obiectivul este de a fi cea mai bună versiune a noastră și de a ne da voie sa fim autentici.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-concert-alexu-and-the-voices-inside-81798/.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: